Leveringen

Prijs van de levering:

14 euro

De verzendingskosten worden berekend op basis van de leveringsprijs van de transporteur en de prijs van onze herbruikbare isotherme verpakkingen.

 

Leveringswijzen

DA FELICE DATENA laat alle bestellingen leveren door het bedrijf BPOST.

Levertijd

Bestellingen worden gewoonlijk binnen 24 tot 48 uur na ontvangst van de betaling geleverd. Als u uw bestelling echter plaatst en we de betaling ontvangen voor 12.00 uur, dan garanderen we een levering binnen 24 uur. DE bestellings van vrijdag, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag worden op woensdag gezorgd.
DA FELICE DATENA kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vertragingen in de levering veroorzaakt door de firma BPOST.

Traceerbaarheid van de pakketten

Zodra uw pakket verzonden is, laten we u dit weten via e-mail. Aan de hand van het nummer van uw pakket kunt u uw levering op elk ogenblik opvolgen via de site van onze expediteur www.bpost.be  

Verloop van de levering

BPOST biedt drie leveringsformules aan: 


  Bpack@home: levering via het traditionele postnetwerk aan huis of op kantoor. U hoeft enkel voor uw pakket te tekenen. Als u niet thuis bent, laat de postbode een bericht achter en komt hij gewoonlijk binnen 24 uur terug.

  Bpack@bpost: levering in 1 van de 1300 Bpost-punten en postkantoren, u hoeft enkel langs te gaan met uw bevestiging van bestelling. Met deze oplossing hoeft u zich geen zorgen te maken dat u niet thuis zult zijn als de postbode langskomt.

  Bpack 24/7: levering in 1 van de nieuwe pakketautomaten in België die 24 uur per dag en 7 dagen per week open zijn. Er zijn zo'n 400 automaten in België. (Deze formule is alleen beschikbaar in België)

Lokale markten

Da Felice Datena is al jaren een vertrouwde naam op de markten in het Luikse. Ontdekken

Afhaling

U kunt uw producten afhalen op 14 markten in de omgeving van Luik. Ontdekken